Laravel
Агропромислова виставка «Зернові технології 2019»

З 19 по 21 лютого 2019 року у МВЦ (м. Київ, пр-т Броварський 15, ст. метро «Лівобережна») буде проходити дев`ята міжнародна виставка інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології 2019». ТОВ НВК «КВАДРАТ» щиро запрошує відвідати стенд нашої компанії на цьому заході.

Фахівці нашої компанії ознайомлять вас з останніми результатами застосування інноваційних рідких стартових NPK добрив, комплексних та функціональних добрив для позакореневого підживлення ТМ «Quantum» у 2018 році, нададуть консультації стосовно оптимальних систем стартового та позакореневого живлення сільгоспкультур з урахуванням найновіших світових тенденцій.

На стенді будуть представлені розробки наших науковців в галузі живлення рослин. Серед новинок сезону – мікрогранульовані добрива УльтраСтарт, нові продукти лінійки антистресантів та стимуляторів : Квантум-Т80 , Квантум-Форт Нокс ,Квантум-АміНоФрост, Квантум – ГіббОн, Квантум – ВінПлант, мідне добриво Квантум-КопперФілд з вираженою антибактеріальною та фунгіцидною дією, яке містить спеціальний біоактивний органічний комплекс міді, а також нова лінійка продуктів на основі фосфітів.

Ми чекаємо на Вас! Наш стенд 2А532 (павільйон 2 , вхід 2А,2В)

2020-12-23