Висококонцентроване рідке азотне добриво для позакореневого підживлення рослин. Збагачене магнієм, сіркою та мікроелементами, додатково містить комплекс амінокислот рослинного походження для підвищення стресостійкості та засвоєння елементів живлення.
Склад наведено у % w/v (маса/об’єм) - 1% w/v = 10 г/л
N – формування фотосинтетичного апарату, складова частина білка і хлорофілу.
Mg – складова частина хлорофілу, бере участь у процесі біосинтезу хлорофілу, активації і зв’язування ензимів, енергетичному забезпеченні клітини, розподілі фотоасимілятів.
Fe, Mo – біосинтез хлорофілу та його попередників, вплив на швидкість транспорту електронів, структурну та функціональну інтеграцію мембран та на інтенсивність фотосинтезу.
Cu, Mn, Zn – задіяні в біохімічних процесах під час дихання і фотосинтезу, формуванні реакційних центрів та світлозбираючих комплексів, перенесенні електронів від ФС II до ФС I, необхідні в окисно-відновних ферментативних реакціях, в реакціях циклу трикарбонових кислот. Амінокислоти гліцин і глутамінова кислота є основними метаболітами в процесі утворення тканин та синтезу хлорофілу.
| Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
| Зернові колосові | Кущення (ВВСН 21-29) | 2,5-5,0 |
| Вихід в трубку – прапорцевий лист (ВВСН 30-49) | 2,5-5,0 | |
| Молочно-воскова стиглість (ВВСН 83-87) | 2,5-5,0 | |
| Кукурудза | 3-5 листків (ВВСН 13-15) | 2,5-5,0 |
| 6-8 листків (ВВСН 16-18) | 2,5-5,0 | |
|
Початок витягування стебла – початок викидання волотей (ВВСН 30-51) (з інтервалом 7-10 днів) |
2,5-5,0 | |
| Соняшник | 2-3 пар листків (ВВСН 14-16) | 2,5-5,0 |
| 5-6 пар листків (10-12 листків) (ВВСН 30-33) | 2,5-5,0 | |
| Ріпак | 4-6 листків (перед зимою, для озимого ріпаку) (ВВСН 14-16) | 2,5-5,0 |
| Весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) | 2,5-5,0 | |
| Бутонізація – перед цвітінням (ВВСН 50-61) | 2,5-5,0 | |
| Формування насіння (ВВСН 71-79) | 2,5-5,0 | |
| Соя, горох | 3-5 трійчастих листків (ВВСН 14-16) | 2,5-5,0 |
| Бутонізація – початок цвітіння (ВВСН 51-61) | 2,0-4,0 | |
| Формування бобів (ВВСН 71-79) | 2,0-4,0 |
| Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/га |
| Цукровий і кормовий буряки | 4-6 листків – змикання листків в рядках (ВВСН 14-34) | 2,5-5,0 |
| Змикання листків в міжряддях – ріст коренеплодів (ВВСН 35-49) | 2,5-5,0 | |
| Картопля | Стеблування (ВВСН 21-39) | 2,0-4,0 |
|
Бутонізація – початок в’янення і відмирання бадилля (ВВСН 51-97) (з інтервалом 7-10 днів) |
2,0-4,0 | |
| Томати, перець, баклажан | 5-8 листків (BBCH 15–18) | 2,0-4,0 |
|
Бутонізація – початок достигання плодів (ВВСН 51-71) (з інтервалом 7-10 днів) |
2,0-4,0 | |
| Огірки | Ріст та розвиток листків (ВВСН 13-29) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0-4,0 |
| Бутонізація – плодоношення (ВВСН 51-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0-4,0 | |
| Морква | 4-6 справжніх листків (ВВСН 14-16) | 2,0-4,0 |
| Ріст коренеплоду (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0-4,0 | |
| Цибуля, часник |
Початку формування – кінець наливу цибулин (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) |
2,0-4,0 |
| Капуста | Формування качана (ВВСН 41-49) (з інтервалом 7-10 днів) | 2,0-4,0 |
| Культура | Фаза росту і розвитку | Норма витрати, л/100 л води |
| Зерняткові (яблуня, груша, айва) | Бутонізація (ВВСН 51-59) | 0,3-0,7 |
| Після цвітіння (ВВСН 71-72) | 0,3-0,7 | |
| Ріст плодів – збір врожаю (ВВСН 74-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,3-0,7 | |
| Кісточкові (абрикос, персик, черешня, вишня) | Бутонізація (ВВСН 51-59) | 0,3-0,7 |
| Опадання пелюсток (ВВСН 67-69) | 0,3-0,7 | |
| Ріст зав’язі (ВВСН 71-73) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,3-0,7 | |
| Виноград | Цвітіння (ВВСН 61-69) | 0,3-0,7 |
| Ріст ягід (ВВСН 71-79) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,3-0,7 | |
| Ягідні (суниця, смородина, малина) | Ріст листків, початок формування столонів – бутонізація (ВВСН 41-59) | 2,0-4,0 |
| Період цвітіння (ВВСН 61-69) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,7-1,2 | |
| Горіх | Закладка та розвиток плоду (ВВСН 71-89) (з інтервалом 7-10 днів) | 0,3-0,7 |