Квантум Гіббон

Laravel
Квантум Гіббон

Квантум - Гіббон ( Quantum – GibbON)

 

Добриво-стимулятор росту рослин та набору маси плодів. Рідка, стабільна формуляція дозволяє

ефективно використовувати продукт навіть у низьких нормах застосування.

 

Хімічний склад та властивості:

  • N – 0,25 % (2,5 г/л);
  • гібереліни (GA3) – 2,0 % (20 г/л)

 

Препарат застосовується з метою стимуляції:

 

  • партенокарпії;
  • утворення та подовження пагонів;
  • утворення однорідних плодів;
  • росту та набору маси плодів;
  • прорідження суцвіть винограду.

 

Обприскування

 

Позакореневе підживлення

За несприятливих умов у період цвітіння (низькі температури повітря та приморозки) провести обробку не пізніше, ніж через 12-24 годин дії негативного фактору. Підживлення можна проводити при температурі повітря від 5 °C.

 

Під час проведення позакореневого підживлення витрата робочого розчину:

  • для польових, овочевих культур - 200-400 л/га,
  • для винограду та плодових культур - 500-1000 л/га.

 

Робочий розчин готують безпосередньо перед внесенням. Заповнюють бак на 2/3 водою та при перемішуванні послідовно додають компоненти, дочекавшись рівномірного перемішування попереднього компонента. Обприскування проводити зранку або ввечері. Оптимальна температура повітря +10-25°С, швидкість вітру до 5 м/с.

 

Застереження. Не рекомендується виконувати обробку в умовах дії низьких або високих температур повітря, інтенсивного сонячного випромінювання та сильного вітру.

 

Сумісність з іншими агрохімікатами

 

Можливе сумісне внесення «Квантум – Гіббон» разом із засобами захисту рослин та іншими добривами, але не рекомендується суміщати підживлення з обробкою гербіцидами. Перед змішуванням рекомендується перевірити сумісність препаратів: тестове приготування робочого розчину не повинне давати осад. Допускається незначне помутніння.

 

Рекомендовані норми

Овочеві культури
Культура Мета обробки Фаза росту Норма витрати
Томати, баклажани Для покращення якості та кількості плодів На початку цвітіння (BBCH 61) 55-110 мл/100 л
Картопля Стимуляція росту пагонів Обробка бульб перед садінням (занурення у розчин) (BBCH 00) 25 мл/100 л
Плодово-ягідні культури
Культура Мета обробки Фаза росту Норма витрати
Виноград столовий, безкісточковий Подовження пагонів Перед цвітінням, при довженні лози 4-8 см. 45-85 мл/100 л, з нормою витрати робочого розчину не менше 300 л/га
Прорідження 30-40 % цвітіння (BBCH 62-64) 45-85 мл/100 л
Збільшення розміру ягід Період наливу ягід (при діаметрі ягід 3-4 мм) (BBCH 71-72) 45-200 мл/100 л
Інші столові сорти Збільшення розміру ягід Період наливу ягід (при діаметрі ягід 3-4 мм). Для одержання однорідних, більших ягід обробку повторюють через 8-10 днів (BBCH 71-72) 25-45 мл/100 л, з нормою витрати робочого розчину 1000 л/га
Груша Стимуляція партенокарпії і розвитку плодів Початок цвітіння (20-30% квітів) - повне цвітіння (BBCH 62-63) 55-110 мл/100 л, з нормою витрати робочого розчину не менше 300 л/га
Яблуня Запобігання утворення сітки (побуріння), покращення однорідності та подовження плодів у відповідності зі стандартами сорту 4 обробки з інтервалом 10 днів, починаючи з кінця цвітіння (BBCH 69) 45-85 мл/100 л
Черешня Покращення забарвлення, консистенції, розміру та міцності плодів. Обробки проводити у вечірній час. 1-2 обробки на початку дозрівання (BBCH 81) 45-110 мл/100 л
Вишня Стимулювання плодоношення, формування плодових утворень 1 обробка 14-28 днів після цвітіння (BBCH 81-82) 20-50 мл/100 л
Інші кісточкові Покращення розміру та міцності плодів. 1 обробка за 1-4 тижні до збору урожаю (BBCH 85-86) 45-150 мл/100 л
Суниця Стимуляція набору маси ягід За 10-15 днів до цвітіння (BBCH 56-57) 85-150 мл/100 л
Стимуляція утворення сланців 1 обробка материнських рослин 10-30 днів після посадки 25-45 мл/100 л